Crònica Ronda 1

Després de tres anys d’absència ha començat el XXVI Obert del Catalunya. Aquest any com a novetat, és juga també un fort tancat de MC, amb bastants jugadors molt joves i en clara progressió.

Després del parlament inicial donant la benvinguda als jugadors/es per part del nostre estimat president Jordi Morcillo Ferran; i del informe tècnic i reglament per part de l’àrbitre principal AI Carlos Giménez començava la ronda 1 com estava previst a les 16:30h

En l’Open molta desigualtat en els enfrontaments, poques sorpreses, la més destacada ha estat la victòria del jugador local Pere Nin davant d’un altre jugador del Catalunya en Clemens Bieg.

Dues incompareixences, en Jofre Custodio ha arribat 31 minuts tard, el temps d’espera és de 30 minuts.

En el tancat, la sorpresa, podriem dir que ha estat la no presència del fort jugador Daniel Uribe. Ha entrat ha substituir-lo qui escriu aquestes linies. Partides molt disputades, potser la sorpresa ha estat la derrota contundent d’Aleix Jareño davant en Xavier Martinez Pla. El meu enfrontament amb en Xavier Povill (Campió de Catalunya sub-14) ha estat molt igualat fins que li he guanyat un peó. No he encertat el pla per guanyar i combinat en que ell ha defensat molt bé, ha acabat en taules. Partida estranya entre Delisau i Garcia Ramos, semblava que el de Sant Andreu havia castigat molt bé la Pirc de Garcia Ramos. Aquest s’ha defensat molt bé amb opcions inclus de guanyar. Finalment taules.

En l’enfrontament Fran Fdz e Ismael Molano, victòria del primer després de la defensa molt irregular de Molano, una hipopòtamo estranya.

La partida Sáez contra Ferran González ha estat molt igualada desde el principi, taules.
Les partides del tancat i les de l’open en breu a chess-results. Tenim al nostre Llanezo particular, en Jordi Solis.

La segona ronda més. David Vigo

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s