Crònica Ronda 7

Disputada ja la ronda 7 en l’Open. El MC Felipe Porras segueix líder del torneig, avui ha fet taules amb el fort MF Eduard López. Del grup perseguidor només José Luis Flores ha guanyat, segona joventut potser?, que amb 6 punts s’ha colat sorprenentment aquestes alçades de torneig com a segon en la classificació. La propera ronda tindrà la papereta d’enfrontar-se a Porras. La grata sorpresa del dia d’avui per al club l’hem de buscar en el tauler 12, en Daniil Kobelev (1700) ha vençut amb negres a Nicolás García (2103), s’ha posat amb 4,5. Podem dir que és la “lletja” del torneig i de ben segur pocs jugadors és voldran enfrontar amb ell aquestes dues rondes que queden.

En el Tancat primeres normes. Felicitem al jugador Oriol Delisau que ha conseguit la seva tercera norma i per tant ja el títol de MC. Li han sobrat dues rondes, si al open parlàvem de “lletges”, al tancat no hi ha dubte que és ell. Un altre jugador que també ha conseguit norma, la seva primera, ha estat el jugador Fran Fdz després d’entaular amb un servidor.
Dos jugadors més també tenen a tocar la norma (no els hi val com al Fran de fer-la de 8), en Dani García, que ha de fer 1 punt de 2 per conseguir la seva primera norma; i en Ferran González que ha de fer 0,5 de 2 per fer la tercera norma i conseguir el títol de MC.

Propera setmana més emocions al Cassinet!! David Vigo

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s