Crònica Ronda 3

Avui s’ha jugat la tercera ronda de l’Open i del Tancat. En l’Open els màxims favorits continuen sumant les seves partides amb victòries, bé no tots, Iván Marina de la Torre jugant amb negres ha conseguit entaular amb el fort MF Eduard López Agustench. El jove jugador rus del club no ha pogut donar la sorpresa avui, això si continua prometent bones maneres. L’atracament del dia o autoatracament han estat les taules entre Nicolás García i José Luis Ayala, el primer ha arribat a un final amb tres peons de menys, s’ha conseguit menjar dos i arribar a una posició de taules mortes, alfil pel Nico i Cavall i peó per l’Ayala.
En el tancat han passat coses. La partida Saez contra un servidor han estat taules força ràpides davant de l’anglesa plantejada per l’Alejandro. Just minuts després al jugador Molano li sonava el mòbil, perdent la seva partida contra Dani García. Aixi l’Ismael ha pogut anar a jugar les partides actives de la Festa Major de les Corts.


La partida Xavi Martinez contra Xavi Povill ha finalitzat en taules després de la Caro-Kann de Povill. L’enfrontament Oriol Delisau contra Aleix Jareño ha estat força interessant, en una mena de Catalana. L’Aleix ha fet un error amb pocs segons al rellotge que li ha costat el punt. I per acabar la partida entre Fdz Aguilar i Ferran González, en una obertura de dama, ha finalitzat en taules amb poc temps en el rellotge per part dels dos jugadors, en Fran ha tingut avantatge pràcticament en tota la partida.
La próxima ronda, més emocions segur!!

David Vigo

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s