Crònica Ronda 6

Avui s’ha disputat la Ronda 6, tant en l’Open com en el Tancat. En l’Open tenim un líder intractable, MC Felipe Porras, avui ha escombrat del tauler al MF Marc Capellades, posant-se amb 6 de 6. Li segueixen de ben aprop el MF Julio Hernando, MF Eduard López Agustench i la sorpresa de l’Open fins al moment el veterà José Luis Flores, tots ells amb 5 punts.

El jugador local més ben situat, és el jove Daniil Kobelev, amb 3,5 punts. Avui ha guanyat a un altre jove promesa de la casa, en Magi Bernat.


És d’agraïr i s’ha de destacar que entre el Open i el Tancat hi ha tres famílies jugant, tres pares i dos fills: Família Garcia Ramos, Família Povill Clarós i Família Martínez Arranz.
En el Tancat tenim a 4 jugadors amb opcions a norma (Oriol Delisau i Fran Fernández amb 5 punts, Ferran González amb 4,5 i Daniel Garcia amb 4 punts).
El matx David Vigo – Aleix Jareño ha estat el més maratonià, 90 jugades per acabar fent taules. Ben aviat Jareño s’ha quedat amb peó de més, arribant-se a un final de torres favorable a l’Aleix però no era fàcil i els destrets de temps no li han fet veure el pla guanyador.


La partida Ferran González – Ismael Molano s’ha posat molt bé pel jugador del Sant Andreu i ha guanyat bé. El duel entre els jugadors del Pip, s’ha l’ha endut en Dani Garcia, en Xavier Povill ha perdut una peça i la partida. El duel entre Alejandro Sáez i Oriol Delisau ha estat molt interessant, amb complicacions ràpides en l’obertura, l’Oriol ha fet servir més ofici per endur-se el punt sencer. I la partida entre Xavier Martinez i Fran Fdz ha estat una Botvinnik molt interessant. El Xavier igual és pensava que jugava un dels seus torneigs de ràpides!! Ha guanyat en Fran.


La propera setmana la ronda 7, ja queda poc!! David Vigo

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s